Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Tι ήταν δηλαδή αυτες οι 400.000 που ψήφισαν Χρυσή Αυγή ;

                                                                            
            Γράφει Aναγνώστης
            Με λύπη μου επιβεβαιώνω αυτό που εδώ και μέρες πίστευα για το κόσμο που ψήφισε τη Χρυσή Αυγή.Εκατοντάδες αναρτήσεις στα Blogs δείχνουν έκπληκτους πολίτες για τη στάση που έχουν άλλοι συμπολίτες μας όσων αφορά τη χθεσινή απερίφραστα καταδικαστέα συμπεριφορά του κυρίου Κασιδιάρη και η οποία είναι στάση υπεράσπισής του. Όταν τα έλεγα,φίλοι και γνωστοί, υποστήριζαν γενικά το σκεπτικό "έλα ρε συ, μέχρι και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατηγορεί τους ανθρώπους που "εξαπατήθηκαν" και ψήφισαν Χ.Α, θα τους κατηγορήσεις εσύ; "
     Και τι είναι δηλαδή αυτοί που ψήφισαν τη Χ.Α σε ολόκληρη την επικράτεια;Ένα κόμμα καθρεφτίζει το κόσμο που το στήριξε.Τους εκπροσωπεί ως η πιο συμπυκνωμένη «μορφή»αυτών που πιστεύουν και οι ίδιοι.
     Ας σταματήσουν λοιπόν να τους χαϊδεύουν τα αυτιά,όλοι, από δημοσιογράφους, Κόμματα κτλ. και ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του. Και ο Κασιδιάρης όταν ξεκίνησε στη Χρυσή Αυγή , λογικά θα ήταν ένα φοβισμένο 15χρονο που έψαχνε ελπίδες μέσα από κάτι "Ριζοσπαστικό" και "Επαναστατικό". Αλλιώς εξελίχθηκε όμως η δράση του στη μετέπειτα πορεία όπου ήδη εκρεμεί δίκη για εμπλοκή του σε επιθέση με γκλοπ και λοστούς στη Πανεπιστημιούπολη το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια: