Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΕΒΔΟΜΑΔΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ...



Λοιπόν έχουμε και λέμε μπας και ξεστραβώθειτε λιγο...

Πάμε να αρχίσουμε..

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04 :
Νομίζεις τώρα τελευταία πως ότι και αν κάνεις πάει στράφι??? Και πολύ δίκιο έχεις! Αν συνεχίσεις έτσι καταστράφηκες. Γίνε λίγο πιο ρομαντικός ρε παιδάκι μου άμα θες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αμόρε σου, αλλιώς τα ερωτικά σου θα πάνε απ' το κακό στο χειρότερο.Όσο αναφορά τα επαγγελματικά σου κατέβασε τους τόνους γιατί σε βλέπω να φεύγεις με γρήγορα πηδηματάκια..ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 5-9 (και δεν εννοώ ώρα, ημέρα λεμε Ξύπνα!!)




ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05 :
Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για σένα, ξαφνικά θα σε θύμηθουν όλοι οι φίλοι σου,κολλητοί και μη! Μην τρελαίνεσαι θα τους προλάβεις όλους, καιρός ηταν να ξεσκάσεις λίγο και να αφήσεις το facebook σε αναμονή!!Αν δεν είσαι σε σχέση μη σκας καλοκαιράκι είναι καιρός για νέες γνωριμίες!Αν είσαι σε σχέση κάτι σε ενοχλεί και ναι εισαι έτοιμος-η να του τα πεις όλα..έχεις τους πλανήτες πάνω σου Keep walking!!!




ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06 :
Κόψε τα πολλά όχι γιατί αυτή την εβδομάδα αν έισαι αρνητικός (όπως είσαι πάντα δλδ) θα χάσεις μια «υπέροχη ευκαιρία»!Μια σημαντική είδηση θα πάρεις και θα σε βάλει πάλι να χωθείς στις σκέψεις σου.Μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου γιατί αποτέλεσμα θα έχεις να σε πάρουν όλοι στο «ψιλό».Στα αισθηματικά σου πάλι μην κανεις βλακείες  και στέλνεις λάθος μηνύματα το μόνο που θα πετύχεις είναι ένας τσακωμός κ δεν είναι καιρος για τέτοια.Να 'σαι αισιόδοξος και να παιρνεις ρίσκα ;)



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07 :
Αν και είσαι ένα από τα πιο «κλαψιάρικα» ζώδια του ζωδιακού κύκλου αυτή η εβδομάδα θα είσαι αισιόδοξος-η και θα αποκαταστήσεις όλες τις σχέσεις σου.Πρόσεχε όμως μην ενθουσιάζεσαι εύκολα από κάτι καινούργιο γιατί μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου. Τα αισθηματικά σου τα ίδια θα είναι και αυτή την εβδομάδα εκτός αν θες να πάρεις επιτέλους το ρίσκο για να ξεπεράστουν τα εμπόδια που σε κάνουν να κολλάς.Ψυχραιμία..δεν έχει σημασία η ερωτική απογοήτευση που μάλλον θα περάσεις..εσωτερική δύναμη και τα πάντα θα είναι κομπλε.


ΛΕΩΝ 23/07-23/08 :
Η τύχη είναι με το μέρος σου μη φοβάσαι τίποτα! Είσαι μες στη χαρά και δεν μπορεί να σε επηρεάσει τίποτα και κανείς.Τις αποφάσεις σου σε ότι έχει να κάνει με τη δουλειά πρόσεξε λίγο και όλα ειναι ΟΚ.Αν είσαι μόνος-η σου φέξε, θα κάνεις καινούργια σχέση αλλα θα αποδειχθεί λίγο «μάπα» δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά έτσι είναι αυτά.Τώρα αν δεν είσαι μόνος-η δείξε την αγάπη σου στο σύντροφο σου δεν έχεις να χάσεις τίποτα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/09-22/10 :
Και τώρα τα παρθενάκια που όσο να ναι τρέφουμε και μια αδυναμία :P Εκπεμπεις μία συμπάθεια αυτόν τον καιρό και όλοι γύρω σου θέλουν να σε εμπιστευτούν.Μη χάνεις το χρόνο σου με γελοίους ανθρώπους το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχική σου ηρεμία.Νέο ενδιαφέρον υπάρχει αν είσαι μόνος-η και μία πιθανότητα να γίνει κοννε μέσω κάποιου φίλου.Αν είσαι σε σχέση είναι η ιδανική στιγμή για να δείξεις στον άλλον την ζεστασία που λείπει απ' τη σχέση σας.


ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10 :
Επιτέλους θα εκφράσεις τον εαυτό σου ξεχνόντας πια αυτό το χαμηλό-ουδέτερο προφίλ που έχεις.Σκέψου πριν κινηθείς και φτιάξε μια στρατηγική μην φας κανά άκυρο τώρα που πήρες φόρα.Στα αισθηματικά σου χαλάρωσε λίγο και διέθεσε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου καλοκαίρι έρχετε πως θα βγεις στις παραλίες.Αν είσαι σε σχέση εκδηλώσου και σταμάτα να κανεις πιεστικές ερωτήσεις στον σύντροφο σου θα σε παρατήσει και θα έχει και δίκιο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11 :
Ετοίμασε βαλίτσες!!!! Υπάρχει περίπτωση να πας ταξιδάκι και πίστεψε με θα περάσεις super! Θετικότατη αυτή η εβδομάδα για σένα πρόσεξε όμως μην παρασυρθείς!Χαλάρωσε και απόλαυσε το!Αδέσμευτοι διασκεδάστε με τους φίλους σας μην ξινίζεις όμως τα μούτρα σου με καίνουργιες γνωριμίες..ξεκόλλα μπορεί να βγει σε καλό.Δεσμευμένοι καιρός να κάτσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να πέιτε στον άλλον επιτέλους να εκδηλωθεί.



ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12 :
Αυτή την εβδομάδα η σωματική και ψυχική πίεση μπορεί να σε κάνει να «πέσεις», μη μασάς βάλε μπρος και κάνε ότι μπορείς για να σε ανεβάσει.Κάνε και κανά ταξίδι για να πάρεις δυνάμεις ως πότε θα μουχλιάζεις στην Αθήνα.Αν είσαι μόνος-η θα νιώσεις ερωτική έλξη για κάποιον συνεργάτη-συμφοιτητή-συμμαθητή ότι θες τέλοσπαντων.Αν δεν είσαι μόνος -η σου απόφυγε τις συγκρούσεις με το έτερον ήμιση το μόνο που θα κατάφερεις είναι να βγεις εσύ ο φταίχτης.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/01 :
Σε αυτή την εβδομάδα έπεται σκληρή δουλειά!!Δεν σε βλέπω να βγάζεις καλοκαίρι γι αυτό συγκεντρώσου και άκου:έχεις το τσαγανό και το νεύρο να φέρεις τα πράγματα εκέι που θες γι αυτό μην τα βάζεις κάτω και πολέμησε με όλους και όλα που σου τι σπάνε.Αν εισαι μόνος-η πάψε να κρίνεις τις νέες γνωριμίες γιατί στο τέλος θα μείνεις μπακούρι.Αν δεν είσαι μόνος-η κάποιες καταστάσεις θα φέρουν προβλάματα και μουρμούρες για να τις αποφύγεις διώξε την αρνητική ενέργεια με κάτι επικοδομοιτικό όπως γυμναστήριο shopping ή τράβα για κανά μπανιο στη θάλασσα βρε αδερφέ.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02
Άντε τυχεράκια το κλειδί της επιτυχιίας σου αυτή την εβδομάδα είναι η δημιουργική εργασία.Έξυπνες τακτικές προκειμένου να πάνε όλα καλά.Γρήγοροι αντίληψη και πάθος για ότι κάνεις θα σε κάνουν να καταφέρεις πολλα.Όσο αναφορά τα αισθηματικά σου μην αφήνεις ευκαιρία για νέο ειδύλλιο.Αν δεν είσαι μόνος-η πρόσεξε πως μιλάς γιατί θα υπάρξουν συγκρούσεις.Ράψτο το ρημάδι.



ΙΧΘΕΙΣ 20/02-20/03 :
Πρόσεξε και άκου!Αν χάσεις αυτή την εβδομάδα τις εξαιρετικές ευκαιρίες που θα δοθούν στην εργασία σου πας χαμένος!Μην είσαι παρορμητικός τυπος και μάθε να εισαι διπλωμάτης.Αν είσαι μόνος-η μην αφήσεις κανέναν ή καμία να σε φοβίσει.Υπάρχει μία μικρή περίπτωση (δεν είμαι και μέντιουμ) να γνωρίσεις ενα σπαστικό άτομο που θα προσπαθεί να σε ελέγξει!Dont worry! Αν πάλι δεν είσαι μόνος-η όλα βαίνουν καλώς ;)


Αυτά....τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!! CU guys!!!!



                                                                         Mary L

Δεν υπάρχουν σχόλια: