Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΙΣΤΗΔΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ.. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.






















Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπουκική επίθεση του εκπροσώπου της <<Χρυσης Αυγης>> ενάντια στη βουλευτή του κομμουνιστικού κόμματος Λιάνα Κανέλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής <<Καλημέρα Ελλάδα>> εναντίον άλλων εκπροσώπων κομμάτων όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο τον λαό με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος.Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει ριζοσπαστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι μαστίγιο του ίδιου του συστήματος.Εξάλλου η Χρυσή Αύγη εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζόμενων για το σπάσιμό απεργιών κλπ.
Οι εργαζόμενοι ,οι νέοι ,οι συνταξιούχοι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχθούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ.













Δεν υπάρχουν σχόλια: