Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΣΑΝΤΟΣ: "ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ"

 

   Δείτε τι δήλωσαν  Σάντος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Γκέκας για τη χθεσινή μας ήττα από τη Τσεχία με 2-1...
 
   ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ: «Στα πρώτα δέκα λεπτά δεν υπήρχαμε στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορές το κάναμε με την καρδιά και όχι με το μυαλό. Εχουμε άλλο ένα ματς και όσο υπάρχει φως στον ορίζοντα, εμείς το κυνηγάμε. Χρειαζόμασταν τον Μήτρογλου μέσα στην περιοχή και τραβήξαμε τον Γκέκα στα πλάγια, όμως δεν το εκμεταλλευτήκαμε όπως θα θέλαμε, αφού η μπάλα πολλές φορές πήγαινε απευθείας από την άμυνα στην επίθεση. Στο ημίχρονο προσπάθησα να απελευθερώσω τους παίκτες, γιατί όλα όσα έχουν συμβεί ήταν ένα μεγάλο βάρος».

   ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε και σήμερα και εναντίον της Πολωνίας, μπήκαμε στο ματς σαν κοιμισμένοι. Ετυχε η Τσεχία με δύο ευκαιρίες να κάνει δύο γκολ. Στο β΄ ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, αλλά απ΄οτι φαίνεται ήταν ήδη αργά. Μοιραζόμαστε όλοι την ευθύνη, αφού είχαμε πει να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με την πρεμιέρα. Παρόλα αυτά το κάναμε και μάλιστα διπλό. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τι έφταιξε και να ελπίζουμε ότι δεν θα το επαναλάβουμε εναντίον της Ρωσίας. Δεν ξέρω για ποιον λόγο μας αντιμετωπίζουν έτσι οι διαιτητές. Μας ακύρωσαν το γκολ του Φωτάκη, ενώ μας είχαν αδικήσει και στο πρώτο ματς.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Είμαστε ακόμα μέσα στο στόχο της πρόκρισης και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω».


   ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «Για ακόμα μία φορά δεν μπήκαμε καλά, παρότι το είχαμε εντοπίσει. Νομίζω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Μολις βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, άλλαξε όλη η εικόνα της ομάδας. Εχουμε άλλο ένα παιχνίδι και πάμε μόνο για τη νίκη».

   ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ: «Φανήκαμε αδιάβαστοι, μας αιφνιδίασαν και πήραν το ματς οι Τσέχοι. Μετά το 2-0 ήμασταν σε δύσκολη θέση. Μειώσαμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.
Τι να πω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα είναι όλα ρευστά, όλες οι ομάδες μπορούν να προκριθούν.
Δεν θα το βάλουμε κάτω, συνεχίζουμε» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: