Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τον χειροκροτούν επειδή ΣΚΟΤΩΣΕ !!!

Στον εισαγγελέα ο 24χρονος από την Παιανία   Σήμερα το πρωΐ εμφανίστηκε στον Εισαγγελέα ο 24χρονος φοιτητής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη, στη Παιανία, τα ξημερώματα της Πέμπτης.Περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστήριο και τον "χειροκροτούσαν" κατά την είσοδό του εκεί.

    Λογικά οι Έλληνες συμπολίτες μας έχουν πάρει "στη πλάκα" όλη αυτή την έξαρση βίας που ανθεί, ιδιαίτερα προεκλογικά, το τελευταίο καιρό.Τα "χαστούκια" του Κασιδιάρη, η "πετσοκομμένη" 80χρονη στη Πάτρα , το παραπάνω επεισόδιο αλλά και πολλά άλλα τα οποία δεν έχουν τύχει ανάλογης δημοσιότητας είναι περιστατικά τρομερής αστάθειας και ανάβουν το φιτίλι σε μια αλυσιδωτή αντίδραση ΞΕΦΡΕΝΗΣ και ΤΥΦΛΗΣ βίας.

    Όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα οι δύο Αλβανοί δράστες ήταν κρυμμένοι πίσω από μία μάντρα.Κάπου εκεί ο 24χρονος τους σημάδευε χωρίς να το έχουν αντιληφθεί και άνοιξε "πυρ" κάτα του ενός εκ των δύο.

    Σήμερα δήλωσε "συντετριμμένος" για τη πράξη του.Υποστήριξε ότι άκουσε πυροβολισμούς εκείνη τη στιγμή, οπότε και νόμιζε ότι οι δράστες πυροβολούσαν τον ίδιο. Αλλά στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε "κατά λάθος" όταν αυτός πάτησε σε μία λακκούβα.
 
    Μμμμμ!!!! Φάσκει και αντιφάσκει;;;  Μια τους κυνηγούσε με το δίκαννο, την άλλη πάτησε σε λακκούβα και πέτυχε τον ένα , ενώ τη παρ' άλλη άκουσε πυροβολισμούς και φοβήθηκε.....

   Καλό θα είναι οι Δικαστικές αρχές να επιβάλλουν το Νόμο όπως προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις και προς παραδειγματισμό όλων αυτό που ενδέχεται να ενθαρυνθούν από αυτό το γεγονός και είναι έτοιμη να πάρουν "Νόμο στα χέρια τους" . Ακόμα επιθυμούμε τα ΜΜΕ να παίξουν υπεύθυνο ρόλο και να μη πυροδοτούν αλυσιδωτές αντιδράσεις εκμεταλλευόμενα αυτά το φαινόμενα.Ας σταματατήσουν να εκμεταλλεύονται το κόσμο που δινοπαθεί από την έξαρση τη εγκληματικότητας, χαιδεύοντάς του απ' την άλλη το "αυτί".

   Σαφώς και κατανοούμε το πρόβλημα της εγκληματικότητας, αλλά με το να πάρει ο καθένας το νόμο στα χέρια του είναι σα να υπονομεύουμε τη "θέση" και το ρόλο της Αστυνομίας.Αποτέλεσμα ακόμα περισσότερα τα φαινόμενα εγκληματικότητας..                                                


















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν μπουν στο σπίτι σου και σου πηδηξουν τη γυναίκα και την κόρη σου, ξαναγραψε

ViRgenious είπε...

εδω λεμε αποψεις και ακουγονται ολα αν θελεις μπορεις να γραψεις και εσυ ενα αρθρο με τη δικη σου αποψη πανω στο θεμα και να το στειλεις στο μαιλ μας να το δημοσιευσουμε.Φιλικα η ομαδα του mpompanews..